Gaziantep Sanayi Odası GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi GSO Mesleki Eğitim Merkezinin tüm üniversite öğrencilerine açık olduğunu belirterek Yapacağınız çalışmalarda buradaki atölyeleri rahatlıkla kullanabilir projeleriniz ve girişimcilik çalışmalarınızda fikir atölyesi olarak değerlendirebilirsiniz dedi.
Gaziantep Üniversitesinden GAÜN Elektrik Elektronik Makine Havacılık ve Uçak Mühendisliği bölümlerinden öğrenciler Otomobil Robot ve Enerji Topluluğu ORET öncülüğünde GSO-MEMe teknik gezi düzenledi.
Merkezde yer alan CNC 3D Yazıcı ve diğer atölyeleri yerinde inceleyen öğrencilere GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ev sahipliği yaptı.
Öğrencilerin yaptıkları çalışmaları ve ileriye dönük projelerini dinleyen Adnan Ünverdi GSO-MEMin kapısının tüm üniversite öğrencilerine açık olduğunu kaydederek ihtiyaç duyulan ve gerekli olan tüm teknik eğitimleri uygulamalı olarak sağlamaya hazır olduklarını kaydetti.
Öğrencilerin GSO-MEMi girişimlerini geliştirebilecekleri bir fikir atölyesi olarak değerlendirebileceklerini belirten Ünverdi Mezun olduğunuzda diplomanızla birlikte sektörün talep ve ihtiyaçlarını karşılayacak niteliklere sahip sanayicilerin aradığı endüstri 4.0 atağını sanayide gerçek boyutlarıyla gerçekleştirebilecek birer birey olmanız bizlerin öncelikli hedefidir diye konuştu.
Genç nüfusun ülkemizin kalkınmasında önemli bir rol üstleneceğine vurgu yapan Ünverdi şöyle devam etti:
Ülkemizin geleceği için sizlere ihtiyacımız var. Sanayicilerimiz de kalifiye personele oldukça fazla ihtiyaç duyuyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmemiz lazım. Okullarda verilen teorik eğitim çok önemli ancak bunun yanında pratik ve uygulama yapmak daha da önemli. Üniversitelerimizin makine ve diğer mühendislik bölümü öğrencileri rahatlıkla gelip mesleki eğitim merkezimizdeki atölyeleri kullanmak suretiyle tecrübe kazanabilirler. Burada edindiğiniz tecrübeler iş hayatınızda sizlere yol gösterici olacaktır. Sizlere değer katacaktır.
Gençlere her koşulda destek olmaya devam edeceklerini dile getiren Ünverdi Fikir ve araştırma sizden kaynak bizden uygulama yeri de GSO-MEM. Yeter ki siz gelip bize fikirlerinizi projelerinizi anlatın. Biz her türlü desteği gençlerimize vermeye hazırız ifadelerini kullandı.
Yorum yazarak Gaziantep Haberleri | Gaziantep Son Dakika Haberleri | Yerel Haberler Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Haberleri | Gaziantep Son Dakika Haberleri | Yerel Haberler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Gaziantep Haberleri | Gaziantep Son Dakika Haberleri | Yerel Haberler Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Gaziantep Haberleri | Gaziantep Son Dakika Haberleri | Yerel Haberler hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz